Видеоклипът на хитовата песен “Гълъбо, изпълнявана от Миро, отново ще бъде в You Tube.

...
Видеоклипът на хитовата песен “Гълъбо, изпълнявана от Миро, отново ще бъде в You Tube.
Коментари Харесай

“Гълъбо на Миро вече е свободен

Видеоклипът на хитовата песен  “Гълъбо ”, изпълнявана от Миро, още веднъж ще бъде в You Tube. Преди повече от пет години авторката на музиката и текста Вида Пиронкова забрани на Миро да пее песента. Продуцент е Игор Марковски, който подарява всички продуцентски права на песента и клипа към нея на Миро.

“ОЧАКВАЙТЕ! Броени дни/часове до възраждането на клипа към песента " ГЪЛЪБО ". Ще бъде публикаван в формалната страница на МИРО в YouTube. На Вашето внимание - фрагменти от клипа, някои от тях цветни. Клипът е изпълнен в черно и бяло. С присъединяване на Красена Ангелова и Димо Алексиев. Режисьори: Васил Стефанов и Стефка Николова Продуцент и сценарист: Игор Марковски
p.s. Всички продуцентски права на песента " Гълъбо " (и клип към същата) бяха трансферирани като акт на подаяние (подарък) от моя страна към Мирослав Димов (МИРО).
С този жест на благосклонност " Гълъбо " към този момент е свободен да лети над света по този начин, както би трябвало - в оригинал и по този начин, както е основан - свободен! ”, написа Игор Марковски във фейсбук.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР